Κατασκευή & Ανακαίνιση

Κατασκευή

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή από τα σχέδια ως το τελευταίο στάδιο, δηλαδή το ακίνητο συνδεδεμένο στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, ηλεκτροδοτημένο και με το κλειδί στο χέρι.

Έχουμε εμπειρία σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, βιομηχανικά κτήρια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και καταστήματα. Επίσης μπορούμε να σας διαμορφώσουμε τον εξωτερικό χώρο στα μέτρα σας με πισίνα, μπάρμπεκιου και ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις (τένις, μπάσκετ, βόλεϋ).

Έχουμε άριστα συνεργεία σε κάθε τομέα της οικοδομής, χειριστές μηχανημάτων έργων, κτίστες, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγος, κοκ.

Αναλαμβάνουμε το σύνολο της αδειοδότησης και της κατασκευής ή μέρος αυτών εφόσον επιθυμείτε, π.χ. μόνο μελέτη, επίβλεψη ή κατασκευή.

Εκσκαφές / θεμελίωση

Η θεμελίωση είναι η "ρίζα" του κτηρίου. Η σωστή θεμελίωση είναι απαραίτητη για την αντοχή του κτηρίου σε σεισμό.
Η βέλτιστη λύση επιλέγεται με βάση το μέγεθος του κτηρίου, το είδος του εδάφους, κ.α.

Σκελετός, τοιχοποιϊα

Μετά την θεμελίωση, ο σκελετός του κτηρίου είναι σημαντικός παράγοντας στην αντισεισμική προστασία.Στην συνέχεια κατασκευάζεται η τοιχοποιϊα και τοποθετείται η θερμομόνωση και τα κουφώματα. Στο τέλος το κτήριο βάφεται στο επιθυμητό χρώμα.

Εγκαταστάσεις

Για να λειτουργήσει ένα κτήριο χρειάζεται τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Οι εγκαταστάσεις ύδευσης, αποχέτευσης, ηλεκτρολογικές και θέρμανσης είναι υποχρεωτικές σχεδόν σε όλα τα κτήρια ενώ συχνά απαιτείται και κλιματισμός.

Ενεργειακά - ΑΠΕ

Η σωστή μόνωση σε συνδυασμό με μονάδες θέρμανσης/ψύξης υψηλής απόδοσης καθώς και η χρήση ηλιακών συλλεκτών προσφέρουν μεγάλη οικονομία, αποσβένοντας μακροπρόθεσμα το αρχικό κόστος τους.

Ανακαίνιση

Αναλαμβάνουμε την μερική ή και ριζική ανακαίνηση του χώρου σας.
Εξειδικευμένες λύσεις
Οικονομικά
Γρήγορα
Αξιόπιστα
Εξειδικευμένες λύσεις

Η ανακαίνιση περιλαμβάνει και επισκευή ή τροποποίηση των σχετικών εγκαταστάσεων:
Ηλεκτρολογική εγκατάσταση
Δίκτυο ύδρευσης
Δίκτυο αποχέτευσης
Δίκτυο υπολογιστών
Δίκτυο ήχου και τηλεόρασης

Ανακαινίσεις κατοικιών

Δώστε ξανά ζωή στο σπίτι σας και αισθανθείτε το πάλι σαν καινούργιο. Προσαρμόζουμε τον χώρο σας στις αισθητικές και λειτουργικές σας ανάγκες.

Ανακαινίσεις καταστημάτων

Δώστε στο κατάστημά σας νέο αέρα, προσελκύστε νέους πελάτες και βελτιώστε την χωροταξία του χώρου. Αυξήστε τον ωφέλιμο χώρο και τις πωλήσεις σας.

Ανακαινίσεις γραφείων

Προσαρμόστε τον επαγγελματικό σας χώρο, χτίστε την εικόνα της επιχείρησής σας, αυξήστε την παραγωγικότητά σας και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας.

Ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Επεκτείνετε τις δυνατότητες της επιχείρησης με αναννέωση της εμφάνισης και με χρήση νέων τεχνολογιών επικοινωνίας και δικτύωσης.

©2015 Stavros Dimopoulos