Δημόπουλος Αθαν. Σταύρος
Διπλωματούχος Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός
Ενεργειακός ΕπιθεωρητήςΜΕΛΕΤΗ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Σχετικά με το γραφείο

Το γραφείο έχει εμπειρία άνω των 30 ετών στην μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή.
Η αντοχή των κτηρίων στους σεισμούς που κλόνισαν την Πόλη του Πύργου το 1993 είναι απόδειξη της άριστης ποιότητας κατασκευής.

Πλέον το γραφείο εκτός από την μελέτη και την κατασκευή κτηρίων παρέχει και νέες υπηρεσίες. Οι πιο πρόσφατες υπηρεσίες είναι η έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργεικής Απόδοσης Κτηρίων και ο βιομηχανικός σχεδιασμός

about

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Εκδίδιουμε Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης στην νόμιμη αμοιβή σύμφωνα με το Π.Δ. 100/2010 (ΦΕΚ 177Α΄), χωρίς κρυφές χρεώσεις

about

Μελέτη & Επίβλεψη κατασκευής κτηρίων

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την επίβλεψη κτηρίων οποιοδήποτε μεγέθους, από μονοκατοικίες έως βιομηχανικά κτήρια και συνεδριακά κέντρα.

about

Κατασκευή & Ανακαίνιση κτηρίων

Σε συνεργασία με τα συνεργεία μας σας προσφέρουμε την δυνατότητα να κατασκευάσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας σύντομα και οικονομικά.


 
about

Ενεργειακές μελέτες

Οι ενεργειακές μελέτες είναι απαραίτητες για την μείωση των εξόδων για θερμανση, ψύξης και φωτισμό σε μεγάλα κτήρια και επιχειρήσεις.

about

Διαχείρηση έργων & Επιδοτούμενων προγραμμάτων

Αναλαμβάνουμε την διαχείρηση έργων και την υποβολή φακέλου για επιδοτούμενα προγράμματα όπως ΕΣΠΑ, Leader και Εξοικονόμηση κατ'οίκον.

about

Έρευνα & Ανάπτυξη

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων, λογισμικού και εφαρμογών μέσω διαδικτύου στα μέτρα σας.

©2015 Stavros Dimopoulos